Állatbarát Magazin - Rólunk


Állatbarát Magazin – hírek, események, hasznos tudnivalók minden állatbarátnak!

Az Állatbarát Magazint 2018 októberétől indította útjára a Press Gt Kft, a nagypéldányszámú Gyógyhír Magazin kiadója. A Kiadó állatbarátoknak szóló új havilapja 24-40 oldalon közöl információkat a kisállattartók, állatbarátok számára érdekességekről, új termékekről, szolgáltatásokról, eseményekről, tudományos- és egészségügyi hírekről, mindarról, ami mindkét fél részére a lehető legtöbb örömöt nyújtó módon segítheti elő állatok és emberek harmonikus együttélését. Különös figyelmet fordítunk az állatok egészséges életmódjára, táplálkozására, betegségmegelőzésére, gyógyítására. Cikkeink különféle műfajokban, könnyed, szórakoztató stílusban igyekeznek tájékoztatni olvasóinkat.

Ingyenes – elérhető állatorvosoknál, állatpatikákban, kutyakozmetikusoknál, állateledel- és felszerelés üzletekben

Az Állatbarát Magazin terjesztési pontjait feltüntetjük weboldalunkon. Lapunk – melyet igyekszünk országosan a lehető legtöbb helyen elérhetővé tenni - terjesztő partnereinknél ingyenesen kérhető. Ha valaki szeretné rendszeresen kézhez kapni, meg is rendelheti lakcímére az Előfizetés menüpontban a Kiadótól – féléves vagy éves előfizetés keretében.

Állatbarát Magazin – Internetes portál

A nyomtatott Állatbarát Magazin forgalmazása mellett Kiadónk működteti az Állatbarát Magazin internetes portált is, melyen a lapban korábban megjelent összes cikk és hirdetés folyamatosan megtekinthető. A portál csak itt megtalálható cikkeket, információkat is közöl, adatbázisai pedig segítenek eligazodni az állatbarát tevékenységet folytató intézmények, vállalkozások kínálatában. Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy csakis legális, engedélyezett, törvényes keretek között nyújtott szolgáltatásokat, termékeket népszerűsítsünk oldalainkon.

Az Állatbarát Magazin nyomtatott és elektronikus kiadásaiban való hirdetési lehetőségek megismeréséhez kattintson a Médiumajánlat menüpontra!

Ha kapcsolatba kíván lépni a Kiadóval, kattintson a fejlécben a Kapcsolat menüre!


ROVATAINK

Állatgyógyászat Etetés, gondozás Felszerelések Hírek Kutatás Olvasóink írták Önök kérdezték Statisztika TudnivalókWeboldal üzemletetés: Iwebs