Keresés


5 db találat a következő kifejezésre: játék

A nyúl nem játék!


Aki nyulat vagy más társállatot szeretne tartani, előbb gondolja végig, hogy tudja-e vállalni hosszabb távon is az állattartással járó kötelezettséget és az életmódváltozást – figyelmeztet húsvét közeledtével a Fővárosi Állat- és Növénykert.

Egyedül érzi-e magát a macska otthon?


legyenek játékai, legyen mindig ennivalója és vize, és Ön is szánjon rá időt, ha hazaér. Ha úgy látja, így boldog, semmi szükség másik macskára. Ha mégis szeretne egyet, akkor hasonló korú nőstény macska a legjobb választás.”

Vadmacska-fajmegőrzési programot indított a Budakeszi Vadaspark


megengedi, a Fuss, Forest! Futóverseny ismételt megszervezésével népszerűsítik a vadmacskák ügyét.  A fajmegőrzési program részleteit és eredményeit a Budakeszi Vadaspark Facebook-oldalán és hivatalos honlapján az érdeklődők folyamatosan nyomon követhetik. (MTI)

Olvasónk írása:
Gida


fűszálak se hajoltak meg a talpa alatt. Amikor pedig a bokrok takarásából kiért, a nap játékosan csillant meg háta közepéig érő bronzszínű, selymes haján. Váratlanul szem elől tévesztette a lányt. Épp egy piros bogyót érlelő galagonyabokor mögött hajladozott, amikor eltűnt. Nem jött elő, pedig percekig várta. Helyette a bokor mögül kilépdelt az őzgida. Nagyon m


ROVATAINK

Állatgyógyászat Etetés, gondozás Felszerelések Hírek Kutatás Olvasóink írták Önök kérdezték Statisztika TudnivalókWeboldal üzemletetés: Iwebs