Állatbarát Magazin - Impresszum


Felelős kiadó: Press GT Kft.

Szerkesztőség: 1139 Budapest, Üteg u. 49.
Telefon: 349-6135, 452-0277, 450-0880
Fax: 452-0270

Lapkészítés:

Kiadó igazgató, lapigazgató:
Hollauer Tibor Hollauer Tibor
E-mail: hollauer@pressgt.hu
Telefon: +36/1-349-6135
Főszerkesztő:
Vámos Éva Vámos Éva
E-mail: vamosev@gmail.com
Mobil: +36/1-349-6135
ügyfélkapcsolati menedzser:
Balla Anikó Balla Anikó
E-mail: ballaaniko@allatbaratmagazin.hu
Telefon: +36/1-452-0277
Fax: +36/1-452-0270
Hubay Csilla Hubay Csilla
E-mail: hubaycsilla@allatbaratmagazin.hu
Telefon: +36/1-450-0880
Fax: +36/1-452-0270
Titkárságvezető, előfizetési ügyek:
Bagossy Ilona Bagossy Ilona
E-mail: bagossy.ilona@pressgt.hu
Telefon: +36/1-452 0270
Fax: +36/1-452-0270


Nyomdai előkészítés:

Press GT Kft.
1139 Budapest, Üteg u. 49.
Tel.: 349-6135, fax: 452-0270
e-mail: info@pressgt.hu


Szerzőink

Vámos Éva

Vámos Éva Közgazdász vagyok, beszélek angolul és németül. Évtizedek óta újságíróként dolgozom, a Világgazdaságnál kezdtem, majd a gazdaság számos területével foglalkoztam különböző szaklapoknál. 2008 óta írok orvosbemutató portrékat több orvosi társaság lapjába (Bekopogtató, Lélekemelő, Lélegzet, Látogatóban), 2013 és 2015 között több tudományos havi- illetve negyedéves lap (3. Évezred, 3.ÉvezredPanoráma, 3.Évezred Extra, Látkép Extra) főszerkesztője voltam. 2013 szeptembere óta a Gyógyhír Patika marketingese vagyok, így közelről ismerem egy gyógyszertár mindennapjait - és látogatót is.

Vincze Kinga

Vincze Kinga 1991 óta dolgozom a médiában, sok helyen és sokféle lehetőségem volt a legkülönbözőbb témakörökben műsorokat készíteni, cikkeket írni. Beosztott szerkesztőként és újságíróként ugyanolyan élvezettel vetettem magam a témák után, mint főszerkesztőként. Ez ma sincs másként: imádok írni. Az egészségügy pedig – annak testi és lelki oldala is – mindig közel állt hozzám. Rádiós műsorvezetőként – az egykori Danubius Rádióban – öt éven át igyekeztem olyan témákat szóba hozni beszélgetős műsoromban, amelyek segítettek az embereknek abban a felismerésben, hogy milyen óriási szerepe van a betegségek elleni küzdelemben a megelőzésnek. Számomra a hitelesség nagyon fontos, így ha csak tehetem, a témák feldolgozásakor mindig szakértővel is konzultálok, akár mikrofonnal, akár klaviatúrával dolgozom.

Papp Bence

Papp Bence Újságíró-szerkesztő; több mint 10 éve foglalkozik egészségügyi újságírással. A Gyógyhír Magazinban a lap alapítása óta jelennek meg cikkei.
Jakab István

Jakab István Úgy kerültem az egészségszakmához közel, mint Pilátus a Credóba, azaz úgy, hogy a feleségem (részben) egészségügyi újságíró, és néha megkért, járjak utána egy-két problémának orvosi könyvekben, és úgy is, mint (magyar-filozófia szakos) tanárember, akinek, mint a mesében, hol volt, hol nem volt állása, meséljek neki róla. (Ráadásul közben a fia is orvosi egyetemre járt, aki szintén megkért néha, hogy kérdezzem ki vizsga előtt.) És valóban, egyre érdekesebbnek találtam e témákat. Szóval belátom, nagy misztérium, hogy kivesznek az emberből valamit, vagy betesznek, és javul tőle az állapota, ha csak ideiglenesen is. De hát egész létünket meglehetősen jól fedi az ideiglenesség fogalma.

Brjeska Dóra

Brjeska Dóra 2008 óta dolgozom újságíróként. Több témakörben is kellett már munkálkodnom, de legközelebb az egészséges életmód, egészségmegőrzés és a betegségek gyógyítása áll hozzám. Fontosnak tartom, hogy ne csak gyógyszerekre támaszkodjunk, hanem találjuk meg azokat a kiegészítő lehetőségeket, melyek segíthetnek a mindennapokban. Nagyon szeretem az állatokat, egy cicám és egy kutyám van, akik az én szememben igazi kis négylábú doktorok, talán jobbak sok kétlábúnál is. Alapítója és vezetője vagyok, a Van Holnap! Zsákos Alapítványnak. Alapítványi munkám során naponta találkozom vastagbél-daganatos betegekkel és családtagjaikkal, akiknek igyekszem személyes tapasztalataimmal segíteni, hogy könnyebben viseljék a megpróbáltatásokat.ROVATAINK

Állatgyógyászat Etetés, gondozás Felszerelések Hírek Kutatás Olvasóink írták Önök kérdezték Statisztika TudnivalókWeboldal üzemletetés: Iwebs